Auf das Gelände

Alle zintuigen worden positief geprikkeld op Domaine les Pins. Je hoort de stilte, die alleen doorbroken wordt door het gezang van de vele soorten vogels. Je ruikt de bloemen en de kruiden. Je ziet de vele vlinders.
Op vele plekken op het terrein staan zitjes vanwaar het panoramisch uitzicht is te bewonderen. Maar ook voor de sportieve gasten en kinderen is van alles op het terrein aanwezig.


Pizza bakken

Wat is er leuker dan je eigen pizza of broodje bakken. Eerst hout sprokkelen en de oven heet opstoken. Dan naar eigen smaak je pizza maken en dan het spannende moment.....het bakken. Groot en klein vinden het geweldig om te smullen van hun eigen gebakken pizza of broodje.


Wandelpad

Wandelen kun je overal. Maar bij ons kun je direct vanaf je gîte diverse mooie natuurwandelingen maken. Maak eens een vroege ochtendwandeling en misschien zie je de hertjes ronddartelen. In de nabije omgeving zijn nog veel meer mooie wandelingen te maken, door ongerepte natuur en verstilde dorpjes. Wij hebben diverse routes beschikbaar.

extra-3Diverse zitjes

Je wilt je even terugtrekken of vanaf een ander punt genieten van het geweldige uitzicht? Dan kan, op ons terrein zijn diverse zitjes. En is het ’s-avonds iets koeler en wil je toch buiten zitten dan is het heerlijk toeven onder de overkapping.

extra-4Moestuin en kippen

Niets is lekkerder dan een zongerijpte tomaat of een kakelvers eitje. Bij voldoende opbrengst in onze moestuin bieden we diverse biologisch geteelde groenten of onze verse eieren aan. Heerlijk verse kruiden mogen in overleg elke dag geplukt worden.

moestuinSpel van kleur

‘Voor niets komt de zon op’ is een bekend gezegde. En elke dag gaat de zon weer onder. Door het verre uitzicht wordt dit natuurverschijnsel een prachtig kleurenpalet en elke dag weer anders. Dit maakt vooral de zonsondergang tot een adembenemende belevenis, te zien vanaf alle terrassen.

SONY DSCBallen meenemen

Als je op vakantie naar Frankrijk gaat moet je eigenlijk altijd jeu de boules ballen meenemen. Pétanque, zo noemen de fransen het, is de nationale volkssport. Ook op ons domaine is een jeu de boulesbaan met officiële maten.

extra-7Zwemmeer

Op korte afstand (3,5km) ligt een schitterend zwemmeer met strand, lig- en speelweide. Hier kunnen jong en oud heerlijk zwemmen, de kinderen zandkastelen bouwen of spelen in de speeltuin. Bovendien is hier ook nog een gezellige terras voor een hapje en een drankje. In het hoogseizoen is er toezicht. Parkeren en toegang is gratis

extra-8Speelveld

Zin in actie? Ga eens badmintonnen, basketballen, een potje voetballen of jeu de boulen. Jong en oud treffen elkaar op het speelveld. Kleine kinderen kunnen hier heerlijk, veilig en ongestoord spelen.

speelterreinDe kleintjes

Wie met kleine kinderen op vakantie gaat weet hoeveel moeite het kost om alles in de auto te krijgen. Daarom hebben wij alvast het één en ander voor u klaarstaan, alles van goede kwaliteit. Een houten ledikantje met spijltjes of een junior bed, houten kinderstoel, wandelwagen met luchtbanden (Quinny), badje, peuterbadje voor buiten, speeltafeltje met stoeltjes.

kinderspullenBarbecue

De BBQ is voor iedereen beschikbaar en staat onder de overkapping op de binnenplaats. Gezellig met z’n allen rond de BBQ of liever apart met het eigen gezin.

extra-11Speelhoek

Onder de overkapping hebben wij een speelhoek ingericht. De kinderen kunnen daar spelen met o.a. duplo, blokjes en auto’s, met elkaar of met een ouder. Ook staat er een kast met spelletjes, boeken, ballen enz.

SONY DSC


 

Domaine les Pins - Cathéla & Rinus Huis

 

+33 (0) 7 8609 7524 - +31 (0) 174 41 5505